Butikketablering

Rådgiving og bistand i forbindelse med butikketablering er et stort og viktig forretningsområde for Retailpartner.

I denne prosessen starter vi med å kartlegge den enkeltes etableringsstrategi, og på basis av marked, konsept og økonomi gir vi kvalifisert bistand som leder frem til etablering. Gjennom vårt samarbeid med juridisk og bygningsteknisk kompetanse er vi i stand til å løse ethvert etableringsoppdrag frem til åpning av butikk.

Retailpartner bistår også i forbindelse med relokalisering av butikker, samt avvikling av hele eller deler av en butikk/butikkportefølje. Videre bistår vi mer enn gjerne med generell rådgivning innenfor vårt kompetanseområde.

Geografi
Våre primære arbeidsområder er som følger – handlegatene i de større byene i Norge. Vi mener å inneha bred og detaljert kunnskap om både beliggenheter og leienivåer.

Kjøpesentre i Norge
Retailpartner jobber aktivt med kjøpesenteraktørene, og har et velutviklet nettverk innad i dette miljøet. Vi innehar en god og grunnleggende kjennskap til hvilke muligheter de ulike sentre kan gi for de ulike forretningskonsepter.

Skandinavia
Vi kjenner godt shoppingatene i de øvrige hovedstedene, og storbyene i Skandinavia. Gjennom våre samarbeidspartnere i disse landene er vi i stand til å skape spennende forretningsmuligheter i hele Skandinavia.

Våre kunder
Vårt kundespekter er alt fra små eksklusive butikker til større nasjonale og internasjonale aktører, samt eiendomsselskaper og utviklere.